Temptation Island - Insula Iubirii

Temptation Island - Insula Iubirii Temptation Island - Insula Iubirii

  • 391
  • 59 665 665
Cinci cupluri, 12 tentații, 15 zile și o insulă plină de capcane, acestea sunt elementele cheie ale reality show-ului prezentat de Radu Vâlcan, „Temptation Island - Insula iubirii”.
La finalul lui, doar dragostea adevărată poate trece testul, iar cele patru cupluri intrate în competiție vor afla dacă sunt legate doar de obișnuință sau, dimpotrivă, de sentimente sincere și puternice. Testul suprem al iubirii și al încrederii va fi dat de opt oameni care se vor întoarce din Thailanda total schimbați.

Video

Comentarii

  • Din dorinta de nou a iesit cel mai slab sezon din cele 4, au trecut 13 zile si nici macar un semn de cazut in ispita cu exceptia Marinelei, care de fapt pentru asta a venit la emisiune, pare ca incercati sa ii siliti poate poate cad sau poate mai demascati o eventuala minciuna neimportanta. Alegerea concurentilor foarte slaba, pare ca i-ati luat fix pe cei care nu au ce cauta acolo, acest sezon va descuraja inscrierea unor cupluri mai "normale" si serioase plus ca emisunea va pierde din popularitate. Daca va mai exista un nou sezon incercati sa va adresati cat de putin si unui altfel de public, mai intuitiv. Dezamargire e descrierea corecta pentru noului sezon...

  • As sugera,pe viitor sa faceti si o emisiune cu , cupluri casatorite (de ce nu?) sa vada soti,sotii cat de repede se "indoaie" el,ea la ceva nou . In rest,imi place emisiunea dvs.fiindca scoate la suprafata tot ce e mai meschin in OM!