Cum trăiesc românii în Danemarca, țara cu cei mai fericiți oameni - MIRCEA BRAVO

Publicat pe 9 iun. 2019
Pentru colaborări, promovări sau booking aștept mesajele voastre aici: office@mirceabravo.ro
Vreau să mă și prezint puțin (pentru cei care sunteți curioși).
Sunt Mircea Bravo și acest clip este realizat cu ajutorul echipei mele (scenariști, cameramani, oameni pe regie, actori, oameni la montaj). Ne dăm cu toții silința să creem cel mai bun conținut pentru voi și să fim de fiecare dată originali în idei și execuție. Cine vine cu o idee copiată este exclus din echipă. Glumesc. Doar îl batem până se jură că nu mai fură.
Am început în 2014 cu diverse videouri cu camera ascunsă (așa-zisele farse). Am fost prin toată țara, am filmat în Cluj-Napoca, București, Timișoara, Constanța, Iași, Târgu-Mureș, Alba-Iulia, Zalău, Bistrița, în principiu peste tot. După un an, lumea a început să mă recunoască și nu mai puteam face farse. Pentru mine a fost un moment greu. Dar colegului meu, Cristian, i-a venit ideea să filmăm cu camera la vedere, sub forma unui reportaj, transformând astfel dezavantajul notorietății într-un avantaj. Astfel, am început să călătorim și să filmăm prin lume (Marea Britanie, Franța, Spania, Belgia, Rusia, Austria etc.). Ne-am propus ca prin fiecare reportaj să vă facem să râdeți, dar și să vă oferim informații valoroase despre locurile în care am filmat: INFOTAINMENT. De la information + entertainment. Știu că v-ați prins oricum din prima. Prin aceste reportaje am prezentat tot felul de evenimente, destinații, festivaluri, lucruri interesante.
În 2016 am hotărât să facem încă un pas. Așa au apărut primele noastre scheciuri. Mici filme la care era nevoie de cameramani, actori, scenariu scris dinainte, tot felul. Ca orice lucru de care ne-am apucat, evident că și la scheciuri am vrut să fim cei mai buni și să vă oferim calitate. Ne-am extins echipa, am adus cel mai bun cameraman, cel mai bun sunetist. Să fie o plăcere să vă uitați la videouri. Știți când vă zgârie la urechi sunetul la anumite scheciuri? Noi am zis că nu vă putem face asta. Mai apoi am adus în echipă oameni care să se ocupe de scenarii, oameni pe idei. Și cu idei. Pentru că ar fi imposibil ca un singur om să aibă în fiecare săptămână o idee tare de video. Eu așa zic.
Sunt sigur că nu toate videourile vă plac. Nu-i nimic, nu vă întristați, e normal. Unele se adresează tinerilor sub 20 de ani, altele celor peste 30. Tot tineri și ei. Dar vreau să vă asigur că fiecare video e creat ca să vă facă să râdeți.
Vă mulțumim că ne urmăriți și, după cum știți deja, puteți să ne susțineți prin like, comment, share, subscribe, follow, stalking etc. Dacă le faceți măcar pe primele trei, hai patru, sunteți fani categoria I.

Comentarii

 • Iti spun sincer...categoria asta de videoclipuri pr care le faci este mana cereasca pt. suflet! Visurile nu mor niciodata. Good job and keep moving forward! 😁

  • cs chaka

  • streetrider sss roate muzl

  • @streetrider sss Streetrider, nu sunt pedant dar trebuie sa te corectez ca sa fim justi limbii romane: se scrie VEI, nu ve-i. Si A TRAI, nu a traii. In rest, toate cele bune si mult succes.

  • Danemarka !!!!!bravo

  • Visul ar trebui sa fie ceva de gen UIPath, nu angajat in Danemarca, chiar si la Microsoft. In momentul in care romanii activi si valizi profesional vor indrazni sa incerce mai mult vor reusi mai mult.

 • Oauuu !!!!! 🇦🇹😁😁😁 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

 • Bravo Mircea👊👊

 • Aia e camera de camin ??? Doamne fereste baiete . No camera like that in Rumeina.

 • Sefuuule, te aproprii mai mult de jurnalism, nu e rau deloooc, se prea poate ca asta sa fie viitorul reportajelor in România

 • In Londra pe cand ?

 • 3 cafele in copenhaga e 12 € și se spune ca e foarte scump asta in condițiile în care salariul minim este 3000€ !!! În românia în anumite cafenele e la fel !!!!dar salariul minim este de 500 € !!!! Și nu spune nimeni ca e scump! De ce????

 • Niciodată nu vom putea sa ajungem la acest nivel ,nici peste 500 de ani

 • Multumesc din suflet Mircea! Esti cel mai bun roman! Respect MAN!

 • Super tare Mircea ,Felicitari pentru ideea senzationala de a face acest material ,poate usor usor incepem sa preluam din cultura si ideile lor.

 • Sa nu încercăm să măi dam vina pe politicieni! Noi suntem vina totală! Noi aruncam gunoaie,noi furăm, noi,noi,numai noi!Si totul se va schimba!Sa fim mai buni!!!

 • in romania trebuie pentru inceput sa avem guvernanti capabili cu coloana nu lingusitori si pupincuristi lasi si lacomi in al 2 lea rand sa scapam cmva de tigani astia ciorditori sa le faca buletine separate sai trimita pe vapor si sal scufunde morti lor :)) si in al 3 lea rand o salarizare pe masura preturilor . tot este ca in europa ba chiar mai scump doar salariul este mai mic logic de ce nu trecem la euro cum ar suna sa iei salariu minim pe economie 300 de euro nu e normal ar trebui un salariu ca in europa minim 800.900 euro asa in lei suna bine cat iei ma minim 1200..1600 de lei pfff mai mult ca in europa daca nu pui la socoteala ca sunt lei si nu euro :))

 • Apropos daca puteti sa adaugati si numele companiilor ...la care lucreaza romani ...ajuta la conectia si expansiunea relatiilor intre romani .....cred eu. Multumesc.

 • 24.15 ....Asa de sincer Tim si foarte adevarat cu America munca si stresul te omoara de aceea sunt c-am multi nebuni . Cum spune si el muncesti 16 ore pe zi pentru visul unor nebuni de milionari sa faca mai multi bani ...ca si mine 60+ houre si mai mult ca sa supravietuiesti ca totul la taxe si chirii . Adevarat si cu muncitul afara la inceput foarte greu in special cind nu stii pe nimeni.

 • Foarte frumos comportamentul romanilor ...pacat ca nu sunt asa romanii in lume ...total diferit in America ...dar sa nu uitam ca si conditiile ca si cultura tarii respective afecteaza pozitiv cit si negativ asupra cetatenilor lor si cei cu care vin in contact. Multa admiratie romanilor acolo in Danemarca .

 • Intrebati romanii care locuiesc in America sunt vulcanici ? hehehe

 • bravo make more, vino in Toronto :)

 • Cel mai bun sfat l-a dat doamna Karina: Be responsible for your own mistakes. Stop complaining about your life. Un sfat intelept de le o femeie de rand casatorita cu un roman de rand

 • Bravo...exceptional reportaj

 • Îmi pare bine că am vazut și ultimele minute cu recomandările femeii din Danemarca! Foarte bun material!

 • .....,,romanii se descurca,,...

 • eu locuiesc in SUA dar parca imi place mai mult mentalitatea asta din Europa de Nord. Imi place seria asta mult, felicitari!

 • Bine coios! Bravo!

 • neocomunism,dati-va-n pula mea.Asa nivel de trai de merg toti cu bicicleta,baga-v-ati nivelul lor de trai in cur.Nu mai prosti lumea,tigane.Danemarca e o troaca de porci,cam ca toata Europa aia de cacat.Baga-v-ati pula in ea de Europa,spalatilor pe creier ce sinteti.Care nivel de trai,cretinilor???Sclavie,fraierilor,sclavie.

 • Foarte tare! Jos palaria!

 • Noi romani mai avem mult de invatat pana sa ajungem la 1 procent din mentalitatea Daneza.

 • Min. 00:42 - danezii foarte fericiți (contrastul la min. 10:00)? Canadienilor li se vâră în urechi aceleași lozinci mincinoase, așa cum românilor li se spune că sunt cei mai bolnavi, grași, etc. din UE. Ei bine, am colegi din Serbia, Croația, Ungaria, Polonia, Slovacia și ce ni se spune nouă, ȘABLON, li se spune și lor ! Cu alte cuvinte, CINEVA, un răspândaci manipulator atotputernic (controlează mass media pe 2 continente, Europa și America), aruncă în urechile poporeanului ceea ce vrea EL (a se citi "Ei" - Pavel Coruț îi numea "bubuli" !) . NU vă mai încredeți în minciunile din articole "documentate" și "științifice" ! Sunt menite a ne MANIPULA psihicul. Cf. acestui site, Danemarca ocupă locul TREI la nivel de trai în lume (www.independent.co.uk/life-style/the-19-countries-with-the-highest-standard-of-life-a7376846.html) și locul DOI în Europa. Iată și o listă a celor MAI PUȚIN corupte state din lume - Danemarca pe locul UNU : www.transparency.org/cpi2014/results. România și Bulgaria 69, Ungaria 48 - ce se vor mai bucura mongolii ! Min. 16:40 - competiție profesională - ei bine, pe continentul american, există un homo sapiens NENOROCIT care-ți strecoară...."amical"....că muncești prea mult și las-o mai încet. Care-i scopul acestui animal grăitor ? Tu o lași mai încet, el / ea trage tare și se face remarcat de șefi, devansându-te doar printr-o simplă șopârlă strecurată în urechi. Nu sunt o majoritate ca bârfitorii. Apoi sunt săpătorii (intriganții), lingușitorii șefilor (ass kissers = pupincuriștii, care sunt FOARTE MULȚI) care obțin poziții de lideri, etc. Cei mai normali oameni pe acest continent sunt…imigranții.Să nu aveți NICIODATĂ încredere în anglo-saxoni ! Dacă devin "prietenoși", ei de fapt caută slăbiciunile tale unde să-și vâre cuțitul. Și încă un detaliu la ordinea zilei : sunt FALȘI în tot ce spun și fac, inclusiv ZÂMBETUL. Românii trebuie să se liniștească în privința BÂRFEI. Ei sunt copii mici în comparație cu nord americanii care își fac un scop de viată din acest capitol oribil. Mai mult, bârfele lor suni bazate pe INVENȚII MALEFICE despre ținta aleasă, adică ORICINE.

 • BRAVO !!!

 • Foarte frumos video!! felicitari romanilor de peste tot.

 • "toti sunt egali" deci distrug complet individualismul...

 • ASTFEL DE VIDEO SE ASTEAPTA DE LA TINE. Celelalte sint haioase dar nu invatam prea mult din ele.Succes

 • Ce a zis fata din camin ? Iti freci dintii !!! Ha ha

 • Din păcate , realitatea e alta. Interviurile sunt subiective, probabil cenzurate de sponsor BT.

 • Ce mai e și aia scrisoare de intenție?!))), în Germania nu mi trebuie nici CV-ul, nici diplome, ma crede pe cuvinte și dau proba de lucru și dacă o iau ajunge

 • Mor.., tu mergi la ingineri, birocrați.., în Germania nimeni nu ii iubește pe ăștia.., deci după ce k ocolesc munca uite cum stau toată ziua la șuetă iar oamenii din producție sint k roboții trag pana îi ia salvaria sau mor..,, șefu meu din Germania nu vrea nici un inginer, contabil, maistru, din asta la telefoane sau pe computere, este doar un șef de echipa care face pe inginerul la computer.., de ce nu filmați oameni normali, muncitori meseriași k din ăștia sint doar 5% asa birocrație

 • Asemene filmulețe trebuie să fie prezentate românilor . Ele sunt întradevăr mobilizatoare și dătătoare de speranță ca românul să inteleagă că el nu este cel mai prost din Univers. El poate fi cel mai bun , chiar.

 • Nu mi se pare ok ca salariile sa fie aliiate. Unii depun mai mult efort decat altii, odata sa devina specialisti intr-un anumit domeniu, si apoi pe fiecare domeniu exista diverse niveluri de efort si timp depus pentru a ajunge la un anumit nivel de specializare. Acest fel de comunism nu mi se pare ok.

 • Superb! Continuați cu acest gen de clipuri Mircea&BT!

 • Simpatic ambasador!

 • Mie mi se pare un pic cam comunista gândirea asta.. ca n-ai voie sa visezi, sa trăim toti la fel.. sau salariile.. pai ce o bona face facultate sau cheltuiește banii pe scoala cum face un inginer sa aveam acelasi salariu?? Pe bune acum.. depinde de investiția pe care o faci.. nu e Ok asa..

 • O placere sa urmaresti asa un reportaj!

 • Vorbesti repede si nu articulezi. Uneori nu se intelege ce spui ? Ia-o mai incet.

 • La noi sistemul ani 100 epoca de piatra cu hoti tigani curve si betivi analfabeti manele rusine

 • Cum credeti ca traiesc romani in Europa forte bine educati cea c'è Romania nu are

 • Cum sa fii fericit cand vezi doar femei naspa ????

 • Daneza: nu ne place sa ne laudam. Romanii: cand vin in tara, nu mai incapi de ei , se lauda cat de bine o duc ei "afara". Pentru ce ati mai plecat?

 • Pai in Danemarca nu au bugetari cu milioanele ca in Romania, acolo nu se fura ca la noi. La noi bugetarii praduiesc tot, voteaza psd, chiar nu le pasa ca sunt capusele care sug fara a produce nimic. Pana nu vom avea un sistem privat puternic, doar privim cum o duc altii.

 • BRAVO ..! MIRCEA BRAVO..!😁

 • Bravo 👏 Mircea Bravo

 • Big respect ! Pentru toți romanii din Danemarca , Ptr toți romanii de peste hotare !!!!

 • Romanul luat individual stie exact ce s-a intimplat cu el ca om, cu noi ca si popor, ce trebuie facut si cum trebuie actionat. Romanii luati ca si colectivitate sufera brusc de amnezie colectiva si se comporta ca o turma fara minte condusa de principiul des utilizat de romani (poporul lui Cezar): “piine si vin”.

 • Ce urat se imbraca unii oameni....hanorac de culoare roz pffff

 • Cred că toți care muncim aici suntem văzuți bine, ei chiar respectă românii, eu studiez aici, am chirie , dar stau și la cămin, statul îmi plătește undeva la 1100€, in mana, la cămin am 3 mese pe zi, muncesc pe lângă , deci părerea mea daca vrei sa fii că ei, nu te mai uita peste gardu' vecinului, fii tu , mandreste-te cu cea ce ești!

 • vreau şi eu in Danemarca! :(

 • Mircea Popa zis si bravo, du-te sa traieste tu in Danemarca, sa vezi cati te mai urmaresc de acolo pe youtube.

 • Mircea Bravo...chiar toate sunt ROZ? Chiar toate sunt chiar asa ROZ in DANEMARCA? Oare suntem in RAI? Hmmmmmm

 • vino si la montreal , sa vezi ca e la fel , daca nu mai bine

 • Chiar ești bravo ! Mulţumesc pentru video

 • Românii sunt firi latine? Am auzit că, românii au adoptat limba latină și nu fac parte din poporul latin.

 • Oare astia de la partidul X, Y, Z (cei vechi si cea noua) ce au de zis de faptul ca acolo cel care-ti plateste si iti garanteaza o serie de subventii si alocatii ca tu sa traiesti o viata decenta e nimeni altu decat STATUL. la noi e tare la moda sa impingi tot inspre sectorul privat - in loc sa se ceara un management potrivit pentru toate serviciile oferite de stat. Mai nou si in UK, si in Germania servicii inainte privatizate sunt recumparate de autoritatile publice deoarece privatii, odata in posesia serviciilor respective au fost interesati doar de bani si de profit - nu de chestii ruginite ca bunul comun sau o retea sociala contabila. :)

 • Te iubeeesc

 • un videoclip de cacat, de propaganda ieftina

 • Băi fraţilor, dar ce prost vorbiţi româneşte! Fonetică, gramatică, vai de mama voastră! Şi să nu vorbesc de accent, cred că veniţi din munţi. Dacă aşa vorbiţi şi daneza, halal!

 • :)

 • Cautam "peda tare ambreiaj" si mi-a dat asta :|

 • Asa este au o mentalitate foarte buna doamna daneza a spus foarte bine cum stau lucrurile la noi an tara tot respectul doamne ajuta

 • super tare!!

 • Salut Mircea, felicitări pentru documentar, ne-a plăcut foarte mult! Ai in plan, sa faci și cu alte tari genu acesta de filmare-documtar? Pe noi ne-ar interesa in special, un documentar, despre Germania.

 • numele melodie intre 00:22-00:32

 • Eu locuiesc in danemarca

 • Felicitari pt.videoclip !Apreciez viata danezilor dar si mai mult pe romanii care s-au realizat intr-o societate ceva mai umana decat a noastra.N-ar fi rau sa aplicam un sfat f.bun pe care l-am auzit aici.

 • Deci practic sunt mai fericiti fiindca sunt indoctrinati altfel, sistemul lor ii invata ca sunt mediocri si sa se bucure de viata iar la noi ca sunt speciali dar cumva sunt sabotati !!!

 • Acel cod tradus intr-un cuvant inseamna.....comunism ! Adica trebuie sa astept dupa prostul din ultima banca pana cand ajunge el la nivelul meu....si eu sa nu fac nimic...Cei care nu muncesc au aproape aceleasi drepturi chiar si toate drepturile ca unul care munceste....omggg )))) Cine dreaq poate sa suporte asemenea socialism extrem plus clima care.....cand sunt 10 grade afara stam la plaja....si taxele printre cele mai mari ....ce cacat....!

 • draga youtube, nu ma intereseaza acest videoclip.

 • Acuma stiu deci ți-ai spus Mircea Bravo. Și mie îmi vine să-ți spun Bravo, Mircea. Fain clip!

 • Bravo, Mircea! Felicitări echipei implicată în realizarea acestui impresionant reportaj! Mărturisesc sincer că după ce am urmărit acest video plin de viață, după ce am ascultat opiniile interlocutorilor tăi, mi-am schimbat oarecum impresia despre conaționalii din diasporă. Firește că mi-ar place să mai văd și alte demersuri de-ale voastre. Le aștept cu interes.

 • Timi e tare!

 • Ce vaca grasa si nemernica poate sa fie daneza aia care vorbeste in minutul 38 ce sfaturi dà ea si cum judecà cum adica noi romanii ne plangem de guvernanti fara rost daca ne-au furat tot pana in ziua de azi psd ul si mafia rusa inflitrata in partide. Daca ar fi trait ea in tarà un an de zile era vai si amar de curocu ala intins pe 2 scaune al ei, nu supravietuia o zi, ce usor judecà o natiune dupa ce mai e casatorita cu un roman. Cand nu ai rabdat de foame,nu ai fost fara servici nu ai suferit ca nu aveai incalzire si nici nu a trebuit sa emigrezi e usor de batut din gurà o rasistà si o uratanie si pacat de romanul acela ca a facut copii cu asemenea gunoi danez.

 • super tare reportajul si un sfat excelent de la karina !!

 • BRAVO!

 • Altă viață, tată....

 • Super faaaaaain!!!!!!! Si eu locuiesc in strainatate si mi-as dori sa vad comunitati mai puternice de romani in afara. Sper sa faci cat mai multe episoade pe tema asta si sa ramana asa, obiective. Mult spor!

 • In Cipru vii?

 • Fain clip! Totuși ar fi bine să citim și carţi de istorie Mircea, e un popor (la fel ca Olandezii, Belgienii) care nu știe ce înseamnă suferința, în afară de clima lor, nu au intrat în nicio conflagrație mondială sau nu au avut comunism. Felicitări pentru clip, ceva informații despre Danezi!

 • Cum ai putea sa fii fericit daca accepti ca esti la fel ca altii ? Lipsa de demnitate sa accepti sa fii o norma ( o copie umana ). Setati , robotizati si se complac in programul impus de de altii.Tot niste limitati!

 • Ți-a spus cineva că ești un reprezentant uni adunături?!

 • Ți-a spus cineva că ești un doburic român?!

 • Bravo man , te urmaresc de multa vreme. Eu sunt in Norvegia :) . Am si eu un canal . Se numeste Gystyle. Intra un pik si zimi parerea ta.

 • urat e hanoracul ala roz … ai si oja de unghii la tine ? :) in rest mult success bravo !

 • Du te și in randers

 • Mulțumesc Mircea ! Interesant. Bravo Danemarca si felicitari românilor de acolo! P. S Am urmarit si am ascultat filmuletul in timp ce faceam treaba prin casa.😉 Have a nice day!

 • Frumos. Ar fi si mai frumos daca nu ai filma moldoveni .Moldovenii strica totul.

 • codul moral pe care l-a explicat ma face sa vomit. Tu nu esti mai bun decat ceilalti,sa nu crezi ca esti special,sa nu crezi ca meriti ceva deosebit bla bla. sa nu te diferentiezi pemtru ca nimeni nu merita mai mult sau mai putin.wtf ???

 • Mama stă acolo

 • Super clipul, l-am urmarit pana la sfarsit si am fost foarte emotionata de povestile si cuvintele auzite. Astept vids si din celelalte tari nordice!

 • Ani lumina peste Romania.

 • BRAVO MIRCEA

 • Mircea Bravo, bravo pentru documentar. Așteptam să văd preotul român din Copenhaga, dar n-a fost să fie, sper că nu ai făcut-o intenționat.

 • acest clip e ca atunci cand dormi si visezi ceva frumos...dar cand se termina clipul "te trezesti din vis", revii la realitate, realitate care nu este ca cea din vis

 • Ca sa fiti fericiti, luati antidepresive!